Клинично ателие - Русе

 

Клинично ателие – Русе

На 30 май 2023г., с подкрепата на УС на БОЛП, започва провеждането на „Клинично ателие-Русе“, което предвижда 5 присъствени срещи годишно, насочени към дискутиране на въпроси от клиничната практика на широк кръг специалисти. Водещ: Милена Попова - психолог, член на БОЛП, с участието на д-р Биляна Мечкунова - детски психиатър, практикуващ психоаналитик, председател на УС на БОЛП.

•     „Клинично ателие-Русе“ е част от дейността „Клинично ателие“ на БОЛП. Организирано е като пространство за срещи на живо на широк кръг практикуващи специалисти за обсъждане на клинични въпроси и наблюдения, ориентирано от теорията и практиката на лаканианската психоанализа.

•     Срещите, с продължителност 90 минути, се състоят в представяне на предварително подготвени в писмен вид случаи от практиката на двама участници и тяхното дискутиране.

•     Всеки участник заявява своето участие и желание за представяне на случай на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , с което поема ангажимент за спазване на професионалната етика и конфиденциалност. След заплащане на таксата по банков път получава на електронната си поща подготвените случаи за дискусията. Възможен е както годишен абонамент, включващ участието в петте срещи през годината – 120лв, така и участие в отделна среща- 35лв.

•     Срещите на „Клинично ателие-Русе“ стартират на 30.05.23г. на адрес: гр. Русе, ул. „Янтра“ №5 и се провеждат при минимум пет заявили се участници

 

template-joomspirit