Клинично ателие - Русе

 

Клинично ателие – Русе

На 05.03.24г. предстои четвърта среща на Клинично ателие - Русе за учебната 2023/2024г.
Срещата ще се проведе от 17.30ч. на адрес: ул."Янтра" №5.
Водещ: Милена Попова -  психолог, практикуващ психоаналитик в Русе, член на УС на БОЛП,  с участието на д-р Биляна Мечкунова - детски психиатър, практикуващ психоаналитик в Русе, член на УС на БОЛП.
Заявка за участие и подготвени клинични случаи за дискусия на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. до 03.03.24 г.

•     „Клинично ателие-Русе“ е част от дейността „Клинично ателие“ на БОЛП. Организирано е като пространство за срещи на живо на широк кръг практикуващи специалисти за обсъждане на клинични въпроси и наблюдения, ориентирано от теорията и практиката на лаканианската психоанализа.

•     Срещите, с продължителност 90 минути, се състоят в представяне на предварително подготвени в писмен вид случаи от практиката на двама участници и тяхното дискутиране.

•     Всеки участник заявява своето участие и желание за представяне на случай на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , с което поема ангажимент за спазване на професионалната етика и конфиденциалност. След заплащане на таксата по банков път получава на електронната си поща подготвените случаи за дискусията. Възможен е както годишен абонамент, включващ участието в петте срещи през годината – 120лв, така и участие в отделна среща- 35лв.

•     Срещите на „Клинично ателие-Русе“ са на адрес: гр. Русе, ул. „Янтра“ №5 и се провеждат при минимум пет заявили се участници

 

template-joomspirit