„Издънка”/ Un rejeton” - Подготвителна среща по темата: „Да искаш дете?” на Еврофедерацията по психоанализа EFP - PIPOL – 10

 

          

Българско общество за лаканианска психоанализа

 Подготвителна среща по темата: „Да искаш дете?”

на Конгрес на Еврофедерацията по психоанализа EFP - PIPOL – 10

Събота, 8 май 2021            11.00 – 13.00 ч.          Платформата ZOOM

Тема на срещата „Издънка”/ Un rejeton

с гост:  Ги Поблом

Аналитик на Школата AE, член на Школата на фройдистката кауза (ЕCF) и Световната асоциация по психоанализа (AMP)

Българското общество за лаканианска психоанализа Ви кани на среща-разговор в процеса на подготовка по темата на конгреса на Еврофедерацията по психоанализа PIPOL-10 „Да искаш дете?”, Брюксел 3-4 юли, 2021.

В първата част на срещата ще имаме възможност да чуем и дискутираме два клинични примера, ориентирани от темата „Да искаш дете?” с участието на:  Весела Банова, практикуващ психоаналитик в София, член на НЛШ и САП и Евгений Генчев, практикуващ психоаналитик в София, член на НЛШ и САП.

Във втората част ще чуем експозето на Ги Поблом, изградено върху неговото свидетелство на ПАС и въвеждащо темата на PIPOL-10, последвано от разговор с Биляна Мечкунова, практикуващ психоаналитик в Русе, член на НЛШ и САП и Десислава Иванова, председател на БОЛП, практикуващ аналитик в София, член на НЛШ и САП.

Имате възможност да прочетете Аргумента на Доминик Холвут по темата на конгреса на Еврофедерацията по психоанализа PIPOL-10 „Да искаш дете? Желанието за семейство и клиника на родствените връзки на страницата на БОЛП. 

Как да заявите своето участие:

Необходимо е предварително потвърждаване на Вашето участие с точния Ви електронен адрес на пощата на БОЛП Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., от който адрес ще получите известие със съответния линк за свързване малко  преди началото на срещата.

Срокът за записване и заплащане на таксата е 7 май - Петък до 19:00 ч.

Таксата участие от 20 лева може да заплатите с превод към сметката на БОЛП, основание "участие в среща-разговор 8 май 2021"

Банка ДСК
IBAN: BG12STSA 93000027429825
BIC: STSABGSF
София 1000 Българи

 

 

Конгрес на Еврофедерацията по психоанализа EFP - PIPOL – 10

ЗАПИСВАНЕ

СТРАНИЦА НА СЪБИТИЕТО

template-joomspirit